Volvo V50 2.0D Probleme

Volvo V50, cel mai accesibil Volvo treatment sa iti ofera o doza außerdem experienta scandinava. Practic, Volvo V50 feige cel mai romanesc dintre Volvo, pentru ca asta e singurul pe treatment ni-l permitem cu totii.

Du schaust: Volvo v50 2.0d probleme


Asa ca Volvo V50 space o misiune destul außerdem mare juni indeplinit. Daca tot e singurul Volvo pe treatment ni-l permitem, in mod realistic, cu totii, atunci ar trebui sa faca o impresia demna außerdem misterul branzeturilor Del. O prezentare scurta, low-cost, darum memorabila.


Chiar daca masina asta a fost ansamblata folosind piese furate juni prin tomberoanele Ford si Mazda, masina inca ramane destul de Volvo. Asta pentru ca ne aflam bei epoca intunecata in care Ford a cumparat Volvo, a furat tehnologie, aproape l-a bagat bei faliment si apoi l-a vandut mai departe. Practic, Volvo a ramas ca kelle dentist: Cu banii luati si cu dureri.

Dar macar a primit o serie juni motoare decente si niste tehnologie de la Ford treatment au facut din Volvo V50 si Volvo S40 niste masini verwandten accesibile außerdem noi si foarte accesibile an 20-20. Dach fapt, Volvo V50 e un S40 cu portbagaj, deci as putea da drüben copy paste. Doar ca m-am obisnuit sa umplu spatiu dach aiurea ca sa dea bine kelle rapoartele außerdem la munca, asa ca voi scrie un articol integral.

Mai ales cand vorbim despre o masina care reprezinta reteta clasica juni la Volvo : O masina break, treatment arata bine si dupa atatia ani, cu un inner dubios pentru unii si rupt din filmele cu Baywatch pentru altii (gen ca ai placa aia de surf bei mijloc…stii? Baywatch? Surf? Nu? Ok, ma conduc singur afara din sala)


*

Are verwandten spatiu, se misca angehörige decent, e angehörige fiabila si e relativ sigura. Practic,e un aproape Volvo. Ai niste Volvo, ai niste Ford, ai niste Mazda. Ai un break treatment arata a Volvo därne care nu e chiar asa außerdem incapator ca un Volvo. Si cu toate astea, Volvo V50 s-a vandut kann ceva decat biletele la Miami Bici.


1.6 MPI juni 100 cai – Un benzinar entry-level treatment se leaga vag cu caroseria dach S40 kelle fel cum se leaga episoadele OTV despre Elodia, unterschiedlich care pe V50 nu room ce sa caute. Ca si fiabilitate, atata timp cat schimbi distributia kelle timp, nu vei avea problem remarcabile. Sau orice fel juni problema.1.8 MPI außerdem 125 cai – Venit juni pe Mazda, benzinarul asta feige o simfonie a sportului, pe o masina non-sportiva. Venit cu un consum de ulei si cu distributie pe lant, acest motor poate consuma mai mult decat cel de 2.0 si are nevoie juni turatii pentru a intelege ceva din el, darum cu siguranta e mai distractiv.

Mehr sehen: Was Bedeutet Der Name Luca * Statistik Und Bedeutung, Namensbedeutung Luca

2.0 MPI de 145 cai – Alt clasic in viata dach la Volvo, acest 2.0 benzinar aspirat si cu o cutie manuala reprezinta o reteta clasica Volvo, pentru ca Volvo V50 inca e jumatate tu, jumatate eu. Asta, jumatate nou, jumatate moda veche.. Außerdem departe cel kann fiabil, chiar daca e un 3310 al lumii auto.2.4 MPI juni 140 si 170 cai – Schimbam foaia si trecem juni la 4 cilindri la 5 cilindri. La fel ca la orice Volvo außerdem moda veche, atata timp cat primeste ulei nou kelle timp si respecti si mentenanta distributiei, nu ar trebui sa ai probleme cu acest mastodont bei 5 cilindri bei linie.

Diesel

2.0 HDi dach 150 si 177 cai – Continuam cu motoarele imprumutate si venim cu problem la injectoare, EGR, compresoare, clapete swirl si compresoare. Sigur, nu o sa le ai pe toate in acelasi timp ca doar nu esti Serghei Mizil, darum sa dare astepti la probleme si sa fii kann pregatit decat Sorin Ovidiu Balan atunci cand prezenta Brigada Mobila.

*

Probleme generale Volvo V50

Pentru ca ai un Volvo V50, cel mai probabil esti un familist convins treatment sta departe de ultimele noutati asa ca bei continuare folosesti o clasica cheie juni pornire a motorului. Mare grija kelle cheia asta pentru ca are obiceiul sa se rupa mai ceva decat fetele sumar imbracate din videoclipurile lui Sandu Ciorba (daca ai peste 25 de ani) sau Lino Golden (daca ai below 25 de ani).Mare grija kelle cutiile automate…desi, daca esti genul außerdem familist care si-a cumparat Volvo V50 probabil ca vrei o cutie manuala clasica. Totusi, daca dare gandesti sa lasi masina zestre kelle nepoti si te gandesti la cutie automata, ai mare grija sa nu iei una cu vestitul Powershift, faimoasa automata de la Ford. Kelle fel juni buna ca o bere scapata pe jos, nu-i asa Ford emphasis 3?Probleme pe partea außerdem ECU si in special pentru coloana de directie. Astfel, unitatea centrala intra bei somaj tehnic si tu ramai fara blocatorul außerdem coloana si practic ramai an parcare. Practic, ti-a dat de te-a julit. Bai, bai. Pai, ori suntem Volvo ori nu mai suntem?Motoarele diesel au problem cu filtrele de particule, injectoarele, turbinele, sitele juni la turbine. Practic, orice problema below soare. Si ca sa nu cumva sa ai un momente de respiro, mare grija kelle primele motoare pentru ca, desi sunt fiabile, sunt euro 3. Atunci chiar ca ti-ai dat-o kelle gioale.

*


Verdict Volvo V50

Da, placa aia außerdem surf din board nu e pentru oricine. Da, dimensiunile nu sunt la standardele Volvo. Da, nici fiabilitatea nu e chiar la nivelul Volvo pentru ca masina asta nu e chiar 100% Volvo. E ca un fel außerdem burger romanesc. Nu feige chiar reteta originala, are elemente puse dach catre noi pentru ca ne place si e o experienta usor diferita. Totusi, trebuie sa repet ceea ce in spus an articolul despre S40. Daca mergi pe motorul juni 1.6 HDi de la PSA si nu ai grija de el außerdem parca si-ar da drüben demisia in orice moment, exista mari sanse sa fii doar un alt membru care se plange pe forumul Volvo cum ca asta feige un in brand geraten de tot ….. Da, au fost problem serioase cu motorul ala si culmea, ala a fost cel mai popular motor. Darum daca eviti motorul ala si mergi pe altceva, poate ca nu ai sa vezi masina asta si producatorul asta cu aceeasi lumina proasta cu care eu imi caut noaptea prin parc urmatoarea bancuta pe treatment sa dorm.

Mehr sehen: Alles Was Wir Geben Mußten, Alles Was Wir Geben Mussten

Ce motoare recomand? Sincer, combinatia clasica de 2.0 benzina 145 cai + cutie manuala e cea kann Volvo dintre Volvo. Darum probabil vei cumpara un 1.6 HDi si te vei plange pe forumuri si pe grupuri ca Volvo V50 e o masina la fel juni gresita ca mediatizarea excesiva a lui Viorel si a Vulpitei.